Kiadványok/Prospektus nyomtatás

Szórólap nyomtatás, Flyers

A szórólap , vagy ma divatosam flyers a cégek, szolgáltatások és termékek bemutatásának fontos, sokszor nélkülözhetetlen eszköze. A GMN-Color digitális nyomda Újpesti telephelyén, a szórólap nyomtatás széles skáláját kínálja partnerei számára. Vállaljuk különböző méretű, formátumú anyagok elkészítését, egy vagy többszínű, egy és kétoldalas kivitelben. Ha úgy kívánja, a szórólap nyomtatás előtt a tervezését is elvállaljuk.

Kérjen ajánlatot, hívjon telefonon, vagy látogasson el hozzánk személyesen, tapasztalt kollégáink segítségére számíthat Újpest központjában.

Prospektus nyomtatás

Nagyobb mennyiségű információ, vagy egy cég bemutatkozására szolgáló eszköz a prospektus, melynek különböző fajtái léteznek. Így létezik szimplám hajtott, leporelló formátum, vagy több oldalas fűzött verzió. Bármelyik fajtában gondolkozik, a GMN-Color digitális nyomda Újpesten készen áll az Ön által elképzelt prospektus nyomtatás kivitelezésére. Ha pedig a tervezésben is segíthetünk, örömmel állunk rendelkezésére.

Akár kérdése van, akár ajánlat érdekelné, írjon nekünk, hívjon minket, vagy várjuk személyese Újpest központjában.

Mappa nyomtatás, folders

Találjon ki egyedi formátumot, vagy bízza ránk a tervezést. Praktikus, jól bevált sablonok alapján, vagy az Ön saját igénye szerint kialakított mappa nyomtatás rövid határidővel. Gondolkozzon egyszínű, vagy színes kivitelben, egy vagy akár több oldalon nyomott, hajtott vagy gumis, kis vagy nagy szériában, a GMN-Color digitális nyomda Újpesten minőségi kivitelben magvalósítja az Ön elképzelését. Számunkra a mappa nyomtatás területén sincs lehetetlen.

post-it2post-it3