Meghívó/Értesítő nyomtatás

Esküvői meghívó nyomtatás

Életünk kiemelkedő eseményéről van szó, így nem mindegy, milyen esküvői meghívó kerül kiküldésre vendégeink, barátaink számára. A GMN-Color digitális nyomdaÚjpest városközpontban kiváló minőségben, rövid határidővel áll rendelkezésükre esküvői meghívó nyomtatás területén. Lehet szó egyszerűbb, vagy szofisztikált, egyedi kialakítású anyagról, ránk biztosan számíthat. Igény szerint különböző kreatív papírra is megvalósítjuk elképzelését. Amennyiben nem szeretne nyomtatás után egyenként címzéssel bajlódni, mi megoldjuk a perszonalizálás kivitelezést. Ez azt jelenti, hogy az esküvői meghívó nyomtatás személyes címzéssel, azaz perszonalizált kialakítással kerül kivitelezésre.

Ha még tervezés előtt áll, kérje segítségünket! Tapasztalt grafikusaink az elvárásainak leginkább megfelelő esküvői meghívó tervet készítenek az Ön számára. Rajtunk biztos nem fog múlni az esküvő sikere.

Bízza ránk ültető és menü kártya nyomtatás feladatait is, így az biztosan harmonizál majd a meghívójával.

Hívjon minket bizalommal, vagy írjon nekünk. Amennyiben pedig személyesen szeretne tárgyalni kollégáinkkal, várjuk újpest városközpontban.

Extra ajánlat

esküvői fotózás

Ha szeretné, hogy esküvője méltóképpen kerüljön megörökítésre, ajánlanánk egy igazi profi szakembert. Így biztos nem vész el egyetlen pillanat sem, ráadásul ránk hivatkozva biztos vonzó ajánlatban részesül majd!

További információ!

esküvői vacsora

Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy igazán kellemes, családias esküvői vacsora, ebéd helyszínt. A Kis Tirol étterem és panzió igazi bajor hangulattal, és speciális ételekkel várja Önöket is. Ha ránk hivatkoznak, egyedi ajánlatra számíthatnak!

További információ!

Ballagási meghívó nyomtatás

Óvoda, iskola, gimnázium vagy egyetem, egy közös bennük: a ballagási meghívó. Ha megbízható forrásból, minőségi kivitelezésben szeretne ballagási meghívó nyomtatást rendelni, bízhat bennünk. Rövid határidővel, sima, vagy kreatív papírra vállaljuk ezek elkészítését. Nyomdánk egy vagy többszínű, akár fotószerű nyomattal ellátott ballagási meghívó nyomtatást vállal kis, vagy nagy példányszámban, akár perszonalizált, azaz személyenkénti címzéssel is.

Ha még nincs konkrét elképzelése, jelezze felénk, a tervezésben számíthat grafikus kollégáink segítségére. Ha kérdése lenne, vagy ajánlatot kér, írjon nekünk mailt, hívjon minket, vagy látogasson el hozzánk Újpest városközpontba.

Céges meghívó nyomtatás

A céges meghívó rendezvényeinek, partner találkozóinak első benyomását kelti, így nem mindegy, kire bízza elkészítését. A GMN-Color digitális nyomda vállalja céges meghívó minőségi nyomtatását rövid határidővel, kis és nagy szériában, széles papír választási lehetőséggel, egy vagy több színű kivitelezésben. Szükség esetén elvégezzük a perszonalizálást, így a céges meghívó már személyre címzetten kerül kinyomtatásra. Természetesen a boríték nyomás sem riaszt el minket, így Önnek már csak a vendégek fogadásával kell törődnie.

Ajánljuk figyelmébe grafikai szolgáltatásunkat! Újpesti városközpontban tapasztalt grafikusokkal akár a tervezés során is állunk rendelkezésére.

Születésnapi meghívó nyomtatás

Egy méltó ünneplésre váró születésnap a meghívó készítéssel kezdődik. A GMN-Color digitális nyomda készen áll, hogy az Ön születésnapi meghívó nyomtatás igényét a legjobb minőségben, rövid határidővel teljesítse. Nagy papír választékkal, egy vagy többszínű nyomtatással segítjük az alkalomra legmegfelelőbb kivitel kiválasztását. Szükség esetén akár a születésnapi meghívó nyomtatás előtt a tervezésében is segítünk, sőt ha úgy kívánja, a perszonalizálást, azaz személyre való megcímzést is elvégezzük, akár a borítékok esetében is. Önnek már csak a vendégek fogadásával kell törődnie.

Keressen bátran kérdésével telefonon, vagy írjon nekünk. Ha pedig személyesen szeretne konzultálni velünk, várjuk telephelyünkön Újpest városközpontjában.

Kegyeleti nyomtatványok

A GMN-Color digitális nyomda a nehéz pillanatokban arra törekszik, hogy levegye az Ön válláról a terheket. Kegyeleti nyomtatványok, halotti jelentések nyomtatása rövid határidővel. Újpesti nyomdánk vállalja az anyag perszonalizálását, azaz személyes címzését, így Önnek nem kell bajlódnia nyomtatás után a kegyeleti nyomtatvány egyenkénti megcímzésével. Ha a grafikai tervezésben is segíthetünk, kérjük jelezze,tapasztalt kollégáinkkal állunk szíves rendelkezésére.

post-it3post-it2