Vendéglátós nyomtatványok

Étlap nyomtatás, itallap nyomtatás

Az éttermek, vendéglátó ipari egységek egyik, ha nem a legfontosabb kommunikációs eszköze az étlap. Egy szépen kivitelezett étlapról szívesebben választ a vendég. Mivel ahány ház, annyi szokás, azaz éttermenként eltérő típusokról beszélhetünk, itt tényleg korlátlan lehetőségről beszélhetünk. Ebben nyújt segítséget a GMN-Color digitális nyomda. Ön hozza az ötletét, mi pedig megvalósítjuk az egyedi étlap nyomtatását. Legyen szó bármilyen formátumról, papír minőségről, laminálásról, ránk biztosan számíthat.

Asztali menükártya, tányéralátét, pincér blokk nyomtatás

A vendéglátóiparban az étlapon kívül számos kiegészítő nyomtatványt használnak nap mint nap. Ilyenek az asztali menükártya amelyen ki tud emelni a kínálatából néhány ételt/italt, felkeltheti a figyelmet egy későbbi rendezvényre. A manapság divatos papír tányéralátét és a pincér blokk. Ezek változó formában és papír minőségben kerülnek kialakításra, de a GMN-Color digitális nyomdára ezen a területen is számíthat.

Asztali menükártya, papír tányéralátét, pincér blokk nyomtatás az Ön igényei szerint, rövid határidővel, megbízható minőségben, Újpest városközpontban.

post-it3post-it2