Nagyméretű nyomtatványok

Plakát, poszter nyomtatás

Minőségi poszter nyomtatás akár egy darabtól egészen a nagy szériákig. A felhasználási területhez legjobban igazodó papírra, kültéri használat esetén akár UV álló kivitelben , rövid határidővel vállalja a GMN-Color digitális nyomda posztere nyomtatását. Méret választék egészen B/1 méretig.

Ha ajánlatot szeretne, vagy csak kérdése van, írjon nekünk, hívja kollégánkat, vagy látogasson el hozzánk Újpest központjába.

Citylight nyomtatás

A hirdetők által felkapott lehetőség citylight poszteren hirdetni. Ehhez azonban kiváló minőségű, élénk színű, az UV sugárzásnak ellenálló nyomtatás szükséges. Nos, a GMN-Color digitális nyomda ezt biztosítja partnerei részére. Citylight poszter nyomtatás rövid határidővel a GMN Color digitális nyomdában, Újpesten, garantált minőségben.

Ha ajánlatot szeretnem, vagy csak kérdése van, írjon nekünk, hívja kollégánkat, vagy látogasson el hozzánk Újpest központjába.

Banner nyomtatás

Papír alapú banner nyomtatás 1.200×320 milliméter méretig akár 350 grammos papírra is szinte azonnal, Újpesten, a GMN-Color digitális nyomdában.

post-it3post-it2