Megszemélyesítés, perszonalizált nyomtatás

Perszonalizált levél nyomtatás

Amennyiben az Ön cége is használ DM kampányt, személyesen szólítja meg jelenlegi, vagy potenciális vásárlói, úgy ajánljuk figyelmébe a perszonalizált levél nyomtatás lehetőségét. A GMN Color digitális nyomda leveszi az egyenkénti címzés fáradtságos munkáját az Ön válláról. Ha rendelkezésünkre bocsátja címlistáját, mi megoldjuk a perszonalizált levél nyomtatását. Ezen felül, – vagy e mellett -, ha sorszámozott anyagot szeretne nyomtatni, úgy nálunk erre is van lehetősége.

Mivel a GMN Color digitális nyomda, ügyfeleink részére a komplett DM kampány bonyolítását is vállalja a teljes adatbázis kezeléssel együtt.

Bármilyen kérdésével vagy ajánlattal kapcsolatban keressen minket mailen, telefonon, vagy akár személyesen Újpest központjában.

 Vonalkód, QR kód nyomtatás

A digitális világ egyik új, praktikus eszköze a QR kód, vagy vonalkód használata, ezek reklám anyagokra való nyomtatása. Ha Ön is élni szeretne ezekkel a lehetőségekkel, szeretné internetes elérhetőségét bővíteni, mi partnerek vagyunk. QR kód, és vonalkód nyomtatás bármilyen jellegű papír, vagy fólia alapú reklám anyagra.

Belépő, tagsági kártya, hűségkártya nyomtatás

Egyedi kialakítású, esetleg sorszámozott, vonalkódos belépőjegy nyomtatás előtt áll? Nyomdánk Újpesten a különleges kialakításoktól sem riad vissza. Csak gondolkozzon szabadon, legyen kreatív, mi megvalósítjuk. Sőt, igény esetén ötletekkel is szolgálunk az igényeinek legmegfelelőbb belépőjegy kialakításában. A belépőn kívül speciális, cégre szabott, perszonalizált tagsági kártya készítését is vállaljuk, akár a komplett tervezéssel együtt. A GMN-Color Digital nyomdában a fóliázás, vagy laminálás sem jelent problémát az Ön igénye szerint.

post-it3post-it2