Névjegykártya nyomtatás

Névjegykártya nyomtatás

Névjegykártya nyomtatás hagyományos, vagy kreatív papírra rövid határidővel. A GMN-Color digitális nyomda Újpest szívében vállalja hagyományos, vagy egyedi formátumú névjegykártya készítését. A design kialakítását Önre bízzuk, de igény esetén a grafikai tervezésben is tudunk segíteni. A GMN-Color Digital tapasztalt grafikus munkatársai megvalósítják névjegykártya elképzeléseit, legyen az egy vagy több színnyomású, egy vagy kétoldalas, igény szerint akár helyben fóliázott kivitelben, kis vagy nagy példányszámban.

Kérjen ajánlatot, hívjon telefonon, vagy látogasson el hozzánk személyesen, tapasztalt kollégáink segítségére számíthat Újpest központjában.

Üzleti kártya nyomtatás

Az üzleti kártya cégének fontos bemutatkozó eleme lehet, a személyes bemutatkozást szolgáló névjegykártya mellett fontos szereppel bír. Leginkább cége elérhetőségét, szolgáltatását hivatott bemutatni. Mint ilyen, leginkább a szolgáltató szektorban használatos. Vállaljuk kis, vagy nagy szériájú üzleti kártya elkészítését, akár egyedi formátumban is. Nyomdánk Újpest központjában rövid határidővel, hagyományos, vagy kreatív papírra egyaránt vállal nyomtatást, egy vagy több színnyomású, egy vagy kétoldalas, igény szerint akár helyben fóliázott kivitelben, kis vagy nagy példányszámban. Ha még csak az elképzelés létezik, GMN-Color stábja áll rendelkezésre az üzleti kártya megtervezéséhez is.

Üdvözlő kártya nyomtatás

Az üdvözlő kártya különféle események, évfordulók alkalmából kerül előtérbe. Rövid határidővel vállaljuk minőségi üdvözlő kártya nyomtatását Újpest központjában. Széles papír választékból, egy, vagy több színnyomás közül választhat, így az elkészült üdvözlő kártya méltán tükrözi majd az Ön elképzeléseit. Igény esetén a GMN-Color grafikusai az üdvözlő kártya tervezését is leveszik az Önök válláról.

Ha ajánlatot szeretnem, vagy csak kérdése van, írjon nekünk, hívja kollégánkat, vagy látogasson el hozzánk Újpest központjába.

Köszönő kártya nyomtatás

Különféle rendezvények, események után szokásos visszajelzés eszköze a köszönő kártya. A GMN-Color digitális nyomda Újpest központjában várja megkeresését, hogy az igényének leginkább megfelelő köszönő kártya típus nyomtatással segítse az Ön munkáját. Ez lehet hagyományos, vagy kreatív papírra, egy vagy több színnel járó nyomtatás. Ne feledje, ha még csak ötlet szinten létezik az üdvözlő kártya, nyomtatás előtt a GMN-Color nyomda grafikusaira a tervezésben is számíthat.

post-it3post-it2