Naptár nyomtatás

Falinaptár nyomtatás

A naptár, akár saját akár szóró ajándék célra készül partnerei részére, cégének üzenetét közvetíti egész éven keresztül. Ugyanakkor a digitális nyomtatás révén mód nyílik arra is, hogy kis szériás darabok kerüljenek nyomtatásra, akár példányonként más-más képpel. A népszerű naptár formátumokon kívül az Ön egyedi elképzeléseit is figyelembe vesszük, így testreszabott példányban gyönyörködhet a jövő év során.

Céges megrendeléseken túl újpesti nyomdánkban várjuk családok és magánszemélyek megrendeléseit is, akiknek saját fotói felhasználásával nyomtatunk maradandó emlékű falinaptárt.

Ha a megbízható minőség, és a rövid határidejű naptár nyomtatás a cél, akkor jó helyen jár! A GMN-Color digitális nyomda sokéves tapasztalata Önnek is garanciát biztosít.

 Asztali naptár nyomtatás

Ha azt szeretné, hogy partnerei, munkatársai, családtagjai a jövő évben egész közeli kapcsolatban maradjanak cégével, ill. Önnel, az asztali naptár nagy segítséget nyújthat Önnek. A sztenderd asztali naptár fajták nyomtatásán kívül akár egyedi igényeket is megvalósítunk, ráadásul a grafikai tervezésben is rendelkezésükre állunk. Hívjon minket vagy írja meg elképzelését, a GMN-Color digitális munkatársai Újpest szívében készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

Kártyanaptár nyomtatás

A nagy mennyiségű, igazán kedvező árú szóró ajándékok közt előkelő helyet foglal el a kártyanaptár. Kis helyen elfér, mindig kéznél van, és az Ön cégéről szól. A GMN-Color digitális nyomda Újpesten több féle alapanyagra is készít kártyanaptárt, (igény szerint fóliázott kivitelben) így biztosan megtalálja majd az Önnek leginkább megfelelőt, amit rövid határidővel, minőségi kivitelben szállítunk.

post-it3post-it2