Öntapadós termékek

Matrica nyomtatás

A GMN-Color digitális nyomda papír (fényes vagy matt) és vinyl (átlátszó vagy áttetsző) alapanyagra egyaránt vállal matrica nyomtatást. Az alapanyag a megrendelő választása, de azt alapvetően meghatározza a matrica mérete, a felhasználás területe, azaz kültéren, vagy beltéren kerül felragasztásra. Formát tekintve a lehetőségek korlátlanok. Ön kitalálja, mi körbevágjuk. Ha csak az ötlet szintig jutott, grafikusaink szívesen megvalósítják, elképzelését.

A hagyományoson túl belülről ragasztható matrica nyomtatást is csinálunk, így üveg felületeit is praktikusan dekorálhatja. Sőt, ha gyerek utazik az autójában baby on board feliratot is nyomtatunk Önnek. Kérjen ajánlatot,mailen, telefonon, vagy akár személyesen GMN-Color nyomda munkatársai Újpest városközpontban várják jelentkezését.

Címke, etikett nyomtatás, Ex-libris

Az etikett és címke kitűnő eszköz különböző dokumentumok, dossziék, megjelölésére, megkülönböztetésére. Amennyiben egyszerűen felragasztható, illetve később eltávolítható. A GMN-Color digitális nyomda ezeknek a kritériumoknak megfelelő etikettek és címkék nyomtatását végzi. Szükség esetén ráadásul lehetőség nyílik az etikett perszonalizálására is, így DM kampányok esetén nagyságrendekkel egyszerűsödik az Ön munkája. Etikett nyomtatás akár előre riccelt etikettre is.

Cégünk olyan speciális címkék gyártására is készen áll, mint például a CD vagy DVD borító.

Etikett és címke nyomtatás minőségi kivitelben, rövid határidővel.

Amennyiben pedig könyvtárát szeretné egységesíteni, erre tökéletes megoldás lehet az Ex-libris készítés.

Kérjen ajánlatot, hívjon telefonon, vagy látogasson el hozzánk személyesen, tapasztalt kollégáink segítségére számíthat Újpest központjában.

post-it3post-it2